Alla inlägg den 21 februari 2010

Av Inger - 21 februari 2010 16:15

Ja då har man tillryggalagt ytterligare en jobbhelg. ja, så där jäkla jobbigt är det ju inte då man har goa kollegor på skrivbordet.  


  Det har varit ett underbart väder i dag och solen har lyst från en klarblå himmel. Men annat har det varit i natt vill jag lova.

Tog några bilder i morse innan jobbet.

     

Kan tala om att jag själv är lycklig ägare av garage. Fast jag får väl skotta bort snövallen för att kunna öppna porten när jag ska ha ut bilen nästa gång.

Läste i går om alla de som drabbats av nerrasade tak . Konstigt att det inte är samma normer då det gäller hållfasthet på byggnader i hela landet. Men nu blir det väl ändring på det med kan jag tänka. Likadant är det då det gäller isoleringstal på nya hus. Ju längre söderut du bor ,desto sämre isolering. Då gäller det att kung Bore inte heller visar sig längre söderut än dalälven. Men i år så vände han på kartan eller om han tappat kompassen .

I går var det exakt 30 år sedan vi snöade ute på 2 timmar. Vadå snöa ute undrar du väl. Jo jag ,min svåger och mina barn( hade bara 2 då) var inne i stan och handlade. Mia var bara 1 månad gammal. Det var bra väder då vi åkte,men inne i stan så vräkte snön ner. Det kom över 50 cm på några få timmar. Vi kunde inte åka tillbaka hem utan fick sova hos min mor. Anders ,min man fick ställa bilen i Nalbesta och gå sista biten hem för att hämta grävmaskinen. Han snubblade på mötesskylten. Ni vet, den där blå med ett M i mitten.Han fick seda gräva bort snön då det var för mycket snö för plogbilen.


Ni får passa på att åka skidor och pulka när vädret tillåter för det kanske  dröjer  30 år till nästa gång.....

Fast tittar man på Fredas min så kan man utläsa....


 

....det skiter jag i.


Nej huvudsaken man har huvet upp och fötterna ner eller var det tvärtom?

 

Ovido - Quiz & Flashcards