Alla inlägg den 20 mars 2010

Av Inger - 20 mars 2010 19:40

..men jag är fortfarande förbannad på alla dom som skor sig och lever gott på andras bekostnad.

Jävla tjuvar och banditer

 

Kom i vart fall att tänka på en lite tragikomisk händelse med tanke på banditer.

För ett tiotal år sedan så var jag i Turkiet på semester. Jag köpte 2 äkta mattor där som jag fick hämta ut i tullen. Efter en månad eller 2 så ringde det på dörren hos oss. Utanför stod 2 trevliga killar och sålde äkta mattor. Dom hade fått adressen av affären i Turkiet.

Fina,fina, äkta matta ,special price only for You Madame. Ja antingen hade jag väl gott om kontanter eller var extra dum, men det lutar åt en mix av båda delarna. 20 00 för en stor jäkla fin matta. Specialknuten och beställd av nån prins i nåt jävla avlägset sagoland nånstans. Men jag mitt nöt gick på allt och köpte mattfan.

Gissa vad som hände precis när killarna stuckit, ja de hade väl extra bråttom nerför trapporna. Jo min gamla katt satte sig mitt på mattan och sket en stor hög. Han förstog bättre än jag att det var dynga jag köpt. Jag hade kunnat köpa samma matta på torget för 500 spänn.den jäkla mattan började dessutom att tappa fransarna och knutarna gick upp. Ja inte var den handknuten i alla fall. Slutade med att jag bar ner den i soprummet och sa bye,bye till 20 lök.

Grämer mig än faktiskt.

Kanske en av anledningarna till att jag inte är speciellt förtjust i turkar.

Ska göra tidig kväller, för i morrn kväll hämtar jeg hem en förhoppningsvis dräktig Bibbi.

Tack världens bästaste Malinar som ställt å ställer upp så för min lilla kattflicka. Och även till Britt och Stefan som hämtar upp lillan så jag slipper åka så långt.

Av Inger - 20 mars 2010 12:31

Så sitter man här en lördag förmiddag och tänker att det blir en lugn dag på jobbet.

Plötsligt så kommer yngste sonen in och säger att nån ringer från Expert  i Arboga och säger att nån försökt köpa en TV  på sonens kort  o leg.

Tyvärr så har det nu visat sig att nån också tömt hans konto på 7000 spänn  

Polisanmälan gjord, och sedan har de ringt från Expert och bett om ursäkt att de låtit nån annan handla på kortet. Så killen hade gått till en annan kassa å testat och fått grönt att handla.  Tjuven hade dessutom varit till Bergmans guld och shoppat också.Troligen så måste väl Expert stå för kostnaden till sonen eller?

Blir så jävla arg!!!

Alla hans andra kort försvann ju också i samband med stölden.

Sitter här och det jäser inombords.....

Ovido - Quiz & Flashcards