Direktlänk till inlägg 4 maj 2010

Lugnt!

Av Inger - 4 maj 2010 07:14

Natten har varit lugn i bolådan. Bibbi har inte varit ute så mycket och ropat som hon gjorde natten innan. Nu försöker jag komma på passande namn på de små liven också, men det är inte det enklaste.

Lilla "Cutie" Bella Dulce eller Benjamin , har inte tappat nåt i vikt utan står stilla på 77g så det får jag än så länge ta som ett positivt tecken. Så vacker med sitt varma bruna och dessutom bicolor.

Bronzo (svarttabby med vita tassar) har gått upp från 101gr till 109. Börjar tro att detta är en hona.

Sen de två blå som lever sitt eget race.

Lilla blå med vita tassar och lite vitt på ena kinden har gått upp från 93 gr till 114. har inte hittat nåt passande namn än, men den blå-vita bicolorgossen lär nog få heta Bastante Azul. Han/hon? har ökat från 93 gr till 121. En riktig kloss vill jag lova.Redan en hejare på att kravla runt i bolädan oxå,knappa 2dygn gammal.

Tror att detta är min favorit i kullen just nu. Just stor och stark och så jämnt och vackert tecknad och tofsar på öronen!!!

Men alla fyra är helt underbara *LOVE*

Lovar att lägga in bilder på dom när jag blir tillåten av mamma Bibbi.


För egen del så mår jag mycket bättre . Var ju på den förhatliga gastroskopin i går. Var väl ingen aha-upplevelse precis men trodde att det skulle vara värre än det var. jag fick ju veta vad som orsakat min smärta och obehaget.

Inget farligt i vart fall. Flera frätsår i matstrupen och ett bråck på matstrupen.

Fick medicin, och tro det eller ej men redan efter en tablett så har svedan minskat. Så tabletterna var nog värd sina 600 spänn. Sen gick ju undersökningen på 300 också, men ska flirta med chefen....så får vi se om jag får igen dom slantarna i alla fall.


Nu ska jag utfordra djuren ( yngste sonen inkluderad ha,ha) men kanske,kanske kommer det några foton på de små under kvällen. Vem vet  .

Kanske dröjer det tills på torsdag då jag har ledig dag. Ska be min assistent Pippi komma och assistera i såna fall. Carina väntar jag också på att hon ska dyka upp.


Ni ska veta alla att ni är välkomna hit ,men kanske lite roligare när de blivit lite äldre och har öppnat ögonen.


Kram på er och ha en bra dag!

 
 
Lotta

Lotta

4 maj 2010 09:57

Det är inte lätt att hitta på namn, själv brukar jag ha tema på mina kullar. Du ska se att lillen på 77 g snart ökar i vikt.

http://clarellis-sibbar.bloggplatsen.se

 
Malin

Malin

4 maj 2010 12:18

Grattis än en gång till de små raringarna, vi håller tummar o tassar för att de ska få vara krya o pigga allesammans. Kanske lillCutie valt en usel tutte som behöver lite längre tid på sig för att ladda mjölk? Vi har haft flera små gryn som stått stilla o t o m gått ner några gram den första veckan, men sen brukar det hända saker. Håller tummarna!
Kramar till er alla!

http://www.vildhjartas.se

 
Ingen bild

Britt & Stefan

4 maj 2010 21:45

Väntan är olidlig vi vill se lite mera bilder
på de små bebbarna.
Ska bli så roligt att följa de små liven.
Skönt att du också mår bättre nu.
Kram
Britt & Stefan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - 6 april 2011 21:46

Nu har vintern passerat och våren står för dörren. Så otroligt skönt med lite värme och sol efter allt mörkt och kallt som varit. Förra veckan var jag till Holland och hade mina kära goa vänner Britt o Lilly som ressällskap.  Började med att jag ...

Av Inger - 26 december 2010 20:50

Detta blir ett litet kort inlägg, bara för att visa att vi lever. Det har hänt en del tråkigheter i familjen som gjort att hemsidan och bloggen blivit och kommer att vara eftersatt för en icke angiven tid framöver. Kattutställningar har fått stry...

Av Inger - 23 november 2010 17:43


Nu har jag blivit förtjust i en liten kattflicka. Det var och är inte meningen att jag ska skaffa nån ny liten,men vet inte heller hur det blir i slutänden. Sunda förnuftet säger NEEEEEEEEEEEEJ, och andra skulle kanske också säga NEEEEEEEEJ tror ...

Av Inger - 16 november 2010 18:15


Jag bara måste visa så lika de är, far och dotter   .   Alla säger att Belizza har stora öron,men Brios är ännu större. Jag ska ta kort på Bellinas nästa gång. Då får ni se ännu större,tyvärr lite snedställda men jäsiken såna strutar   . ...

Av Inger - 16 november 2010 13:25

Fick några riktigt fina kort på Brio i dag. Tck Lotta !   Får nog göra matte besviken  ha,ha för inte är hon söt inte. Hon ser redan förbaskat grym ut.       Och otroligt likt sin pappa Cutie. Riktigt läckra öron med bred bas som jag ve...

Ovido - Quiz & Flashcards